Home

 

 

Hartelijk welkom op de site van schoonheidssalon Senses.

De naam “Senses” heb ik gekozen omdat onze zintuigen onze belevingen bepalen. Je uitstraling is een optelsom van die belevingen.

Als eigenaresse van deze schoonheidssalon informeer ik u graag over alle behandelingen en producten. Ik voorzie u van een compleet pakket, variërend van gezichtsbehandeling, tot hand-, nagel- en voetverzorging of alleen een deelbehandeling zoals het harsen van de bovenlip of het verven van de wimpers.

Na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt, ben ik in 2004 afgestudeerd als psychiatrisch verpleegkundige en met veel plezier werkzaam bij de GGZ. Omdat mijn interesse uitgaat naar zowel lichaam als geest, heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd en afgerond aan de Noord Nederlandse Academie. Per 2010 combineer ik het bovenstaande door een kleinschalige salon aan huis te hebben.

Mijn visie op huidverzorging is duidelijk en eerlijk: niemand kan voorkomen dat de huid ouder wordt, maar ik kan, samen met u, proberen de huid zo lang mogelijk mooi, gezond en in de beste conditie te houden.

Graag verwelkom ik u in mijn salon.

Martha Wever